Club BILLAR VIC

D'altre banda, el billar, el veritable, es pura aleació d'esport i art, exigint destresa, mesura, coneixement i domini d'un mateix, una disciplina severa, una voluntat ferotge i un continu entrenament del muscles i del cervell, l'amor de la bellesa per l’ execució i el gest de l’harmonia en el seu encadenament...


Patrocinis


Benvinguda al nostre Club !!!!

Ens trobaràs a:


El Club

Amb més de quaranta anys d'història, el nostre club compta amb una de les millors instal·lacions per jugar al billar del nostre país, amb local propi i 4 taules de primera qualitat on es juguen habitualment tornejos tant a nivell nacional com internacional.

Tenim equips a les diferents divisions Espanyoles i Catalanes. L'any 2022 el nostre equip de tres bandes va aconseguir l'ascens a la Divisió d'Honor Espanyola de la modalitat de tres bandes.

Equips amateurs a tercera i quarta Catalana de tres bandes, que permeten a aquells que no en sabem tant competir y passar-ho bé amb els companys.

Pel que fa al joc curt tenim un dels equips més competitius a nivell Europeu, quedant aquest darrers anys sempre entre els tres primers al Campionat d'Europa.

Si vols aprendre a jugar a Billar i/o participar en campionats socials o federatius, serà un plaer rebre't.


Envia un correu a:

O truquens al teléfon:Canals i Emissions en directe

Emetem les lligues i els tornejos en directe pels nostres canals de YOUTBE.

Si ens vols seguir post revisar partides grabades o estigues atent als horaris que publicarem puntualment aquí mateix pels directes

Fes clic a la taula que vulguis veure, subscriute al canal i ja ho tindràs!!!

Escola